Hold hovedet koldt i tvangsfjernelsessager få hjælp af en advokat

Hvis det utænkelige skulle overgå dig og din familie, og staten mener, det er bedst at tvangsfjerne dit barn, så har du ret til gratis advokathjælp. Og det er bestemt en hjælp, der er vigtig – og klogt at gøre brug af. 

En tvangsfjernelse af et barn er som oftest en beslutning, der er taget på baggrund af komplicerede forhold. Men som forælder er man ved tvangsfjernelse ikke enig i, at der ikke er forhold, der kan ændres til det bedre. I en sådan situation kæmper du højst sandsynligt for at beholde dit barn hos dig selv. Måske vurderer du, at det faktisk også er det bedste for dit barns tarv, og så er det vigtigt, du bliver hørt. Det kan en advokat med speciale i tvangsfjernelse hjælpe dig med.

Få gratis advokathjælp ved fare for tvangsfjernelse

Hvis du som forælder er blevet oplyst om, at dit barn muligvis står til at blive tvangsfjernet, kan det føles som en stor tung sten i maven, der ikke går væk, før sagen er løst i din favør. Derfor er det vigtigt at skaffe dig selv, og derigennem din familie, den bedste hjælp fra starten. Ved tvangsfjernelse af børn har man ret til gratis advokathjælp, og da der er frit advokatvalg, er det en god idé at vælge en advokat med speciale i tvangsfjernelse af børn. Hos Tvangsfjernelse.com kan man få et godt overblik over, hvad en tvangsfjernelse egentlig går ud på. Det kan nemlig være svært at holde hovedet koldt i sådan en situation, hvor følelserne forståeligt nok hurtigt kan tage overhånd og skygge for fornuften og det kølige overblik. Med kompetent og specialiseret advokathjælp fra advokatfirmaet Strauss og Garlik får du ikke bare juridisk rådgivning, men også mulighed for at have en dygtig advokat tilknyttet, som ser dig som et menneske – og ikke bare en sag.

Dit barn er også berettiget til en advokat

Når kommunen beslutter, at dit barn har bedre af at vokse op uden for hjemmet, er det en hård melding. Måske er jeres situation mere kompliceret end kommunen forstår, og dit barn mistrives nødvendigvis ikke af samme grunde, som kommunen lægger til grund for tvangsfjernelsen. Derfor er det også en rettighed for børn over 12 år at blive hørt i tvangsfjernelsessager. De har endda ret til deres egen advokat, som kan tale deres sag, hvad end den læner mere mod forældres eller kommunes vurdering. For i sidste ende handler tvangsfjernelsessager jo om barnets tarv.