Blokhus camping – en uforglemmelig ferie

apr 21, 2022

Blokhus camping er en unik mulighed for at opleve Danmark på en af sine mest charmerende sider. Campingpladsen ligger tæt på Blokhus by, hvor man kan finde et aktivt byliv, og kun få minutter fra den brede, hvide sandstrand. Blokhus camping er også et godt udgangspunkt for at udforske Saltum Strand og Jambo. Ferien er helt perfekt hvis du er afsted som familie, da der er utroligt mange aktiviteter for både store og små. Hvis det derfor lyder som noget for dig og din familie, så skynd dig ind på siden lige nu og book en tur på blokhus camping. Du vil ikke komme til at fortryde det.

Blokhus camping -En aktiv ferie

Blokhus Camping er en aktiv ferieby, og hele året foregår der masser af aktiviteter i og omkring byen. Blokhus er blevet et populært sted at holde ferie, og netop camping i Blokhus er oplagt, da området byder på smukke naturoplevelser og masser af aktiviteter for hele familien. Jambo Feriepark ligger kun 6 km fra Blokhus og det er både muligt at køre til byen langs stranden, eller cykle dertil på det fine stisystem, som ligger i klitterne. Det er altså muligt at få en aktiv ferie, hvor I kan nyde Blokhus og dens omgivelser samtidig med, at I har jeres eget private feriehus at trække jer tilbage til. På Jambo Feriepark findes der mange forskellige typer af feriehuse, så der er helt sikkert også et hus, der passer perfekt til jer og jeres behov. Husene på Jambo Feriepark er alle veludstyrede og moderne, så I kan være sikre på at få en behagelig ferie. Blokhus byder samtidig på et rigt udvalg af butikker, restauranter og caféer, så I kan finde netop det, I har lyst til. Når I lejer et feriehus Blokhus hos Jambo Feriepark er I sikret en aktiv og afslappende ferie i smukke omgivelser. Bestil jeres næste ferie her og kom helt tæt på Blokhus og dens mange aktiviteter.

Blokhus camping -Mange sjove oplevelser

Blokhus camping har mange sjove og spændende koncerter , aktiviteter og events for både børn og voksne. Blokhus strand er en af de smukkeste i Danmark, med hvide sandstrande, klitter og en unik atmosfære. På Blokhus camping får man mulighed for at opleve alle Blokhus’ attraktioner, såsom Nordens første Center for Papirkunst, Anne Justs Have, Skulpturparken, Fårup Sommerland og meget mere. Blokhus camping er derfor et perfekt sted at tilbringe ferien med familie og venner.