En lækker middag til en alene aften uden born

Som forældre er det ikke så tit, at man får muligheden for at være alene og nyde hinandens selskab. Hvis børnene skal passes hos et familiemedlem eller nogle venner, er der derfor en oplagt mulighed for at hygge sig sammen – måske endda med en lækker middag. Læs videre her for at finde ud af, hvordan denne lækre middag kan laves.

Lækker fisk eller kød

For at lave denne lækre middag, som I kan nyde sammen, skal der først og fremmest findes enten noget kød eller fisk, som resten af middagen kan laves ud fra. Overvej derfor, hvad for noget kød eller fisk, I gerne vil have. Det kunne for eksempel være noget som lækre tigerrejer. Køb tigerrejer online her.

Det kunne også være noget som en lækker steak, som I skulle have til denne middag. Tag eventuelt en snak om, hvad for noget kød eller fisk, I gerne vil have – det er jo oplag at finde noget, som børnene ikke normalt gider at spise, men som i elsker. Det vil uden tvivl være dejligt at kunne spise noget lækkert, som I ikke normalt i hverdagen ville lave til hele familien.

Lækkert tilbehør

Når I først har besluttet jer for, hvilket slags kød eller fisk I ønsker til denne middag, handler det om at finde det tilbehør, som i skal have dertil. Det kunne for eksempel være noget som en lækker salat, der passer godt til det kød, I har valgt.

Det kunne også være en form for kartoffel eller lignende, som I skulle have som tilbehør. Overvej, hvad der ville passe godt, og find ud af, hvordan dette tilbehør skal laves.

En god flaske vin

I og med at I endelig får en aften for jer selv uden børn, kan I også godt tillade jer at nyde et godt glas vin til maden. Det handler bare om at finde en god vin, som I kan drikke til maden. Her er det en god ide at undersøge og overveje, hvilken slags vin der passer til den mad, som I skal spise.

I kan jo også eventuelt købe en af de vine, som I synes er gode – og gemme denne til efter maden, hvis den ikke passer så godt til det, I skal have og spise. Dette er altså guiden til en lækker middag alene uden børn.