Tag bornene med til vejle

I Vejle finder I mange spændende aktiviteter for børn i alle aldre. I kan besøge Givskud Zoo, Jelling monumenterne, Fjordenhus eller Paraplyerne i Vejle midtby. I kan også tage på en af de mange familievenlige restauranter, hvor I kan nyde en god middag eller picnic i det grønne. Hvis du gerne vil lære mere om byen udover det vi har med i denne artikel, så kan du med fordel se mere her. Tag børnene med på en hyggelig udflugt til Vejle, hvor I kan opleve mange sjove aktiviteter for børn. Her kommer vores liste over aktiviteter I kan lave med jeres børn i Vejle:

Tag i Givskud Zoo

Givskud Zoo er en stor dyrepark, der ligger i hjertet af Jylland. I Givskud Zoo kan I opleve mange interessante dyr såsom løver, elefanter, papegøjer, giraffer, elefanter, pingviner, aber og bjørne.

Besøg Jelling monumenterne

Jelling monumenterne er en kirkegård fra 900-tallet, der er blevet udpeget som UNESCO verdensarv. Kirkegården består af to store runesten, der er blevet opført af Harald Blåtand og Gorm den Gamle.

Besøg Fjordenhus

Fjordenhus er en kunstinstallation, der er blevet opført af kunstneren Olafur Eliasson langs Vejle Fjord. Fjordenhus er et kunstværk, der udforsker det menneskelige forhold til naturen.

Gå på opdagelse i Paraplyerne

Paraplyerne er en del af arkitektfirmaet BIGs nye projekt i Vejle. Paraplyerne er en række solcelleparaplyer, der danner et sammenhængende tag, der spænder over et stort område i Vejle midtby.

Tag på restaurant

I Vejle finder I mange gode restauranter, hvor I kan nyde en god middag. Der er restauranter både for dem, der ønsker en god dansk middag og for dem, der ønsker en god italiensk, spansk eller asiatisk middag.

Konklusion

Vejle har mange spændende aktiviteter for børn i alle aldre. Der er en grund til, at Vejle er blevet udnævnt som børnevenlig by. I Vejle finder I mange spændende seværdigheder såsom Givskud Zoo, Jelling monumenterne, Fjordenhus og Paraplyerne.