Hyr en forældremyndigheds advokat til sager om erstatningssamvær på www forældremyndighed dk

Find en advokat med speciale i forældremyndighed hos Advokatfirmaet Strauss & Garlik. Her står professionelle advokater klar til at hjælpe dig videre i din sag om samvær eller forældremyndighed. Læs derfor videre herunder, hvis du er interesseret i mulighederne for at hyre en forældremyndigheds advokat eller i sager, der omhandler erstatningssamvær.

Erstatningssamvær – kend dine rettigheder

Erstatningssamvær kan etableres som erstatning i tilfælde, hvor samvær ikke blev gennemført. Har en bopælsforælder for eksempel gjort samvær umuligt uden grund, kan erstatningssamvær gøre op for dette tab. Bor det pågældende barn i stedet hos dig, og befinder du dig i en situation, hvor den anden forældre ikke henter barnet til den aftalte tid? Så kan du ikke gennemtvinge samværet, men i stedet anmode om, at mængden af samvær nedsættes. Erstatningssamvær sker altså i tilfælde, hvor bopælsforælderen aflyser eller på anden vis ikke kan imødekomme ønsket om samvær. Her har du ret til erstatningssamvær ugen efter — i samme omfang og tidsrum. Dette erstatningssamvær skal der gøres skriftligt krav på lige efter aflysningen. Har du brug for hjælp i sager vedrørende denne type af samvær, står en række advokater klar på www.foraeldremyndighed.dk. Denne hjælp omfatter desuden også spørgsmål vedrørende problemstillinger, der gælder forældremyndighed eller bopæl.

Lad en forældremyndigheds advokat bistå din sag

En forældremyndigheds advokat er for eksempel oplagt, hvis I er blevet uenige om dette pålæggende i forbindelse med en skilsmisse eller separation. I udgangspunktet har alle forældre fælles forældremyndighed, men I nogle tilfælde kan der være brug for at lave om på dette. Her kommer en forældremyndigheds advokat ind i billedet, da en sådan kan hjælpe dig med at føre en retssag om forældremyndighed, skulle der være behov for dette. En forældremyndigheds advokat er for eksempel oplagt i forhold mellem forældre, hvor samarbejdet simpelthen bare er elendigt. En sådan forældremyndigheds advokat kan hjælpe til i sager, hvor den fælles forældremyndighed af forskellige årsager ønskes ophævet. Kommer forældrene for eksempel bare særdeles dårligt overens, eller står I med en situation, der involverer vold eller misbrug, kan en forældremyndigheds advokat hjælpe med at sørge for, at forældremyndigheden går til den mest pålidelige part. Du har altid muligheden for at kontakte en forældremyndigheds advokat, når du mangler en uforpligtende snak om din situation eller dine rettigheder i sager om forældremyndighed. Her står seks specialiserede advokater nemlig klar på telefon eller kontorer, sådan at du altid finder hjælp, der er tilpasset din specifikke situation, dens mange blinde vinkler og mulige udfald.

Læs mere om Advokatfirmaet Strauss & Garlik og deres specialafdelinger på www.foraeldremyndighed.dk.