Forlovelsesring til din næste i fremtiden

En smuk forlovelsesring i guld er den perfekte måde at vise din elskede, hvor meget du holder af hende eller ham. Guld er et traditionelt og tidløst metal, der symboliserer jeres evige kærlighed. Hos BARTOLI Copenhagen har de et bredt udvalg af fantastiske guldforlovelsesringe at vælge imellem. Uanset om du foretrækker en moderne eller klassisk stil, så har de den perfekte ring til dig. Din elskede vil værdsætte dette specielle smykke i hele livet Forlovelsesringe i 8 karat guld kan også findes i deres store udvalg, det er et populært valg, da de er billigere end 14 eller 18 karat. Når en forlovelsesring er lavet i 8 karat guld betyder det, at den indeholder lidt mindre guld end forlovelsesringe 14 karat og forlovelsesringe 18 karat guld. Se et flot og stort udvalg af forlovelsesring sølv.

Køb et tidløst og klassisk smykke i forlovelsesring diamant

Forlovelsesringe diamant er et populært valg for dem, der leder efter et klassisk og tidløst smykke. Diamanter er symboler på kærlighed og styrke, hvilket gør dem til den perfekte måde at mindes din forlovelse på. Diamantforlovelsesringe findes i en række forskellige stilarter, fra en enkelt sten til flere sten på række. Uanset hvilken stil du vælger, vil en forlovelsesring med diamanter helt sikkert blænde og imponere.

Overrask din kæreste med en flot forlovelsesring

Hvis du ønsker at overraske din kæreste med et frieri og en flot forlovelsesring, spekulerer du måske på, hvordan du vælger den rigtige ring. En ring skal trods alt passe, så din kæreste kan sætte den på sin finger med det samme. Et godt tip er at finde en ring derhjemme, som din kæreste kan lide og ofte har på. Så kan du diskret tjekke størrelsen. Det er også vigtigt at vide, om ringen skal sidde på højre eller venstre hånd, da der er forskel på fingerstørrelser. Fingrene kan også ændre størrelse afhængigt af tidspunktet på dagen – hvis du f.eks. er træt, vil dine fingre være mere hævede. Hos BARTON har de et bredt udvalg af ringe i forskellige størrelser, der passer til enhver smag.