Få et lækkert byg selv terrarie

At bygge sit eget terrarie er et sjovt og givende projekt, som alle kan udføre. Det eneste, du behøver, er lidt plads, nogle grundlæggende materialer og en smule kreativitet. For at finde disse materialer og måske lidt inspiration til dit byg selv terrarie, så anbefales du på det kraftigste at udforske dette link nærmere.

Sådan laver du dit byg selv terrarie

Det første skridt er at vælge den rigtige beholder til dit byg selv terrarie. Der findes mange forskellige typer og størrelser af beholdere, så tag dig lidt tid til at beslutte, hvad der vil fungere bedst for dig. Når du har valgt den perfekte beholder, er det tid til at samle dine materialer.

Den vigtigste del af at bygge dit eget terrarie er planterne. Du kan bruge en række forskellige planter, men sørg for at vælge nogle, der vil trives under fugtige og varme forhold. Når du har valgt dine planter er det tid til at bygge dit terrarie.

Begynd med at lægge et lag grus eller sten i bunden af din beholder. Det vil hjælpe med drænet og forhindre, at dine planter bliver for våde. Derefter skal du tilføje et lag jord eller pottemix. Sørg for at pakke det godt ned, så dine planter har noget at holde fast i.

Nu er det tid til at tilføje dine planter. Tag dem forsigtigt ud af deres potter og sæt dem i jorden. Når alle dine planter er i jorden, kan du tilføje et lag mos eller andet bunddække. Dette vil hjælpe med at holde fugten inde og forhindre dine planter i at tørre ud.

Det sidste skridt er at tilføje noget vand. Pas på ikke at overvande, da det kan få dine planter til at rådne. Når du har tilføjet vandet, kan du læne dig tilbage og nyde dit nye terrarie og dit reptil vil nu have et dejligt hjem, hvor den kan hygge sig under optimale forhold.

Disse materialer skal du bruge

Til dit byg selv terrarie skal du bruge flg. materialer:

– En udluftningsrist

– Glaslister (fås både i sort, hvid og grå)

– Jord eller pottemix

– Planter

– Mos eller andet bunddække

– Vand

– Et skildpaddebord, som din skildpadde eller andet reptil skal bo på.

At bygge dit eget terrarie er som sagt et sjovt og givende projekt, som alle kan udføre. Ved at følge trinene ovenfor, kan du have dit eget personlige byg selv terrarie på ingen tid. Held og lykke!