Sadan dekorerer du dit borneværelse

Du har måske fået en lille ny baby, som er det allerskønneste, eller også venter du måske en baby, og tænker, at det er tid til, at du skal dekorere børneværelset. Du er måske derfor nysgerrig på idéer til, hvordan du gør dette bedst muligt. Du får derfor her inspiration til dekorationsarbejdet. 

Fyldt med spændende legetøj 

Der findes et hav af legetøj, og du vil selvfølgelig gerne have, at din baby skal have det allerbedste. Små børn elsker at røre ved ting, observere og lytte. De bruger alle deres sanser når de leger, så det er med at have en del forskelligt legetøj, som har forskellige funktioner. Det er nemlig på den måde, at din baby bliver stimuleret, så det er vigtigt med noget godt legetøj. Der findes et stort udvalg af baby legetøj med lyd her, som mange babyer synes er yderst spændende. Derudover er der også lagt vægt på legetøj af høj kvalitet, så du kan finde legetøj, som kan holde længe. 

Lav flotte og spændende vægge 

Dit børneværelse må gerne bære præg af at være et værelse til en baby. Derfor kan det være lidt kedeligt med en traditionel hvid væg uden pynt. Du kan derfor med fordel vælge at dekorere væggen med flotte børnetegninger, plakater eller kunst. Det er med til at give værelset et spændende præg. Derudover kan du også vælge at male væggene en anden farve, da farver har stor betydning for vores humør. Vælg nogle glade farver, som din baby kan kigge på, når I er på værelset. 

Sengen er vigtig 

Dit børneværelse skal selvfølgelig også indeholde en babyseng, som din baby kan bruge, når han eller hun er ældre. Her ser det hyggeligt ud, hvis du pynter sengen med nogle smukke puder i flotte farver, som passer til resten af værelset.