Få bedre orden på krydderierne i køkkenet med denne guide

okt 27, 2022

Der er mange ting der har indflydelse på køkkenets organisering. En af dem er krydderierne, som du skal benytte i din madlavning. Det er ikke altid nemt at finde ud af, hvordan der bedst muligt kan komme orden i disse. Læs videre her for at finde gode råd til, hvordan du får bedre orden i krydderierne.

Opbevaringsglas med etiketter

Der er flere forskelige løsninger du kan overveje, hvis du for alvor ønsker at få orden og god organisering med dine krydderier. En af dem er noget som opbevaringsglas med etiketter på. med denne løsning vil du kunne få enormt god orden i krydderne, mens det samtidig vil se flot og organiseret ud. Du kan finde den store guide til etiketter her.

For at kunne gøre dette, kræver det altså, at du både får fat i opbevaringsglas i en passende størrelse, samt forskellige etiketter med krydderiernes navne på. Når du først har dette, kan du hælde alle dine krydderier fra deres originale beholder ned i disse. Dette vil gøre, at der kommer helt styr på krydderierne på en måde, der også ser pæn og gennemtænkt ud.

Hvor skal krydderierne stå?

Når du først har fundet en god måde at opbevare selve krydderierne på, skal du finde ud af, hvor disse skal stå i køkkenet. Du kan eventuelt lave en skuffe, hvor disse kan være i. Sørg for, at du i denne skuffe laver et godt system, der ser organiseret ud, så det ikke bliver rodet at se på.

Du kan også overveje, om dine krydderier skal stå fremme på en hylde i køkkenet. Dette vil især være en god løsning, hvis du har valgt at opbevare dem i glas med etiketter på, da de på den måde vil se rigtigt flotte ud. Dette er altså guiden til at få bedre orden i krydderierne.