Planlæg ferie inden for landets grænser

Er det ved at være tid til at holde familieferie igen snart, men I har ingen idéer til hvad i skal foretage jer, og er en udenlandsferie måske ikke helt i budgettet? Så kan I med fordel holde ferie inden for landets grænser. Der findes nemlig mange spændende ting at give sig til, og man behøves ikke blive det samme sted i længere tid ad gangen. Her gives 3 gode råd til at planlægge en ferie inden for landets grænser.

Kig på lokalområders netavis

Det kan være svært at vide hvad danske byer har at byde på, især hvis det ikke er nogle, man er vant til at besøge. Her kan diverse netaviser være meget behjælpelige til at give et indblik i, hvad der sker i diverse lokalområder. For eksempel kan man gå på faxenetavis.dk og læse om begivenheder, arrangementer og kultur i faxe lokalområde – og det samme kan man gøre for mange andre områder også!

Brug tripadviser

Når først man har fundet ud af hvilke byer, der kunne være interessante at besøge – gerne med børnenes hjælp – handler det så om at finde steder at overnatte og steder at spise. Dette kan gøres i stor grad ved hjælp af tripadviser, hvor man kan søge efter et bestemt geografisk område, og derved få en masse gode muligheder til begge vigtige dele. Fordelen, ved at bruge tripadviser, er også, at man kan se andres anmeldelser at diverse steder og derudfra tage sin beslutning.

Læg vejen forbi familie

Hvis der kommer lidt ekstra tid i programmet, som I kan beslutte jer for, hvad skal bruges til, kan i prøve at inddrage familie i overvejelserne. Måske har i en bedsteforælder, der bor tæt på en af de byer I skal være i, eller en tante der kun er en spytklat væk? Så tag da og besøg dem, nu hvor der er tid og mulighed.