Barnets legetid

At lege med sine børn kan både være en fryd og hårdt arbejde. Op til en vis alder kan det være svært at få barnet til at underholde sig selv, og med kun to arme til rådighed, rækker man ikke altid selv til både at røre i gryderne og lege med sit barn.

Heldigvis findes der masser af legetøj, der kan holde barnet beskæftiget og underholdt. Er barnet for lille til at sidde med en iPad, eller ønsker I at finde andre måder at holde barnet underholdt end foran en skærm, kan et aktivitetsbord i stedet underholde barnet, mens I klarer ærterne i hjemmet.

De små lege

Børn er hele tiden opmærksomme på verden omkring sig, og de lærer konstant. Derfor har de også brug for at få stimuleret alle sanserne. Et stykke legetøj, der kan spille musik eller en rangle kan underholde de helt små.

Måske er dit barn begyndt at kravle eller er der, hvor barnet er ved at lære at gå. En lille dukkevogn kan barnet støtte sig til og således øve sig i at gå.

Til de børn, der allerede har styr på gangen, kan et legehus være den oplagte mulighed for at give barnet idéer til timevis af leg udenfor. Et legehus kan holde i årevis. Når dit barn får legekammerater på besøg, vil der med garanti blive skabt de lækreste blomstersupper derude!

Barnets første legetøj

Du husker sikkert selv et eller to stykker legetøj fra din egen barndom, som fulgte dig igennem hele din barndomstid. Måske har du det endnu? Dit barn kommer også til at knytte sig til et stykke legetøj. Måske en sød bamse bliver dit barns tro følgesvend mange år frem elle og måske en farvestrålende bold har potentiale til at blive dit barns yndlingslegetøj?

Uanset hvad, I finder, kommer dit barn kommer til at elske sit nye legetøj!