Gør-det-selv hygge – Lav din egen julepynt

nov 12, 2022

Glem alt om dyrt og forudsigeligt julepynt, som man kan finde i de dyre specialbutikker, og den genkendelige og kedelige pynt i supermarkederne. Med hjemmelavet julepynt kan du skabe dit helt egen hyggelige juleværksted. Hjemmelavet julepynt kan lede til den helt rette hyggelige stemning, som både dig, venner, familie og børn kan være med på. Det kan være en helt ny og sjov måde at tilbringe mere kvalitetstid sammen med ens tætte venner og familie på. Sammen kan I finde på en masse forskellige ting at lave, og det kan desuden være en pragtfuld måde at gemme mindeværdige oplevelser på. Dette kan blive til værdifulde og mindeværdige pynt og genstande, som du kan gemme i mange år til juletiden. Men hvordan kan man lave pænt julepynt, som rent faktisk også kan se stilfuldt ud?

Tørrede frugt og småkager til træet

Du kan sagtens have mad og bagværk som pynt til både at hænge ved vinduerne og træet. Et spiseligt juletræ, er altid en del af den gode julehygge, og med bagte småkager, som I dertil kan pynte med fint og tørret glasur, kan være en sjov og hyggelig samt kreativ pynteopgave, til juletræet. Dette kan være en aktivitet som både kan laves med børn og voksne, da bagning og pyntning af ens bagværk, altid er en hyggelig oplevelse. Man kan nemlig nemt pynte med forskelligfarvede glasur, glimmer, og så sukkerkonfekter formet i mange forskellige udgaver. Derudover kan du også lave tørret appelsinskiver til træet, du kan også bruge klementiner. Dette giver en frisk julestemning, som er utrolig nemt at lave. Derudover skal du sørge for at lave et lille hul til at sætte et bånd eller snor i, så du kan hænge det fint et sted derhjemme.

Lav pynt ud af perler

Smykker og perler har længe været et populært produkt i blandt mange kvinder. Især når det gælder hjemmelavede smykker, men hvorfor ikke bruge de overskydende perler til julepynt?

Med metalsnor og flotte farver kan du forme og bestemme hvilke former af pynt og farve du kan lave til at hænge det op, derhjemme.