Svært at jonglere familie og firma lad en revisor hjælpe

Som forælder har du allerede nok at bakse med, når det kommer til dine børn – at dit arbejde også kræver meget af dig, kan du gøre noget ved. I hvert fald hvis du er en erhvervsdrivende med en lille virksomhed og synes, at bogføring er noget, der trækker tænderne ud og dræner den energi, som du helst ville bruge på børnene og partneren. Vil du have øjne på bogføringen? Så kontakt en revisor.

Få revisorhjælp på abonnement hos ReVision+

Fx kan du få et revisorabonnement hos ReVision+, hvis du er træt af at skulle hitte ud af alt i forhold til bogføring alene og ønsker en livline til en professionel. Kontakt vores lokalafdeling her, hvis du har virksomhed i Aarhus. Hos os kan du vælge et revisorabonnement, der selvfølgelig vil betyde et årsregnskab med revisorpåtegning og hjælp til selvangivelsen, men som også kan indbefatte andet.

Hav en revisor på hotlinen

Hvis du ikke er en haj til at slå paragraffer op i fx skattelovgivning for at vide, hvilke fradrag du har at gøre gældende, er det rart at kunne ringe en revisor op, som kender spillet. Et revisorabonnement hos ReVision+ giver dig – uanset hvilket af vores tre revisorabonnementer du vælger – fri telefonisk support, hvor du kan få svar på både skatteretlige og mere generelle bogføringsmæssige spørgsmål.

Årlige regnskabsmøder med en revisor

Visse af vores revisorabonnementer giver dig også årlige regnskabsmøder, kvartalsvise drøftelser om hvordan det står til i virksomheden og også hjælp til rentebesparelse ved frivillig indbetaling af restskat. Altså er der meget, vi kan hjælpe dig med, når det kommer til at få den træge bogføring til at køre lidt lettere – og når det kommer til at gøre dig obs på muligheder for og trusler mod firmaet.

Som forælder har du nok at jonglere med – lad os hjælpe dig med bogføringen.