Konfirmation det kan du forberede i god tid

Når familien skal holde konfirmation, er der mange ting, der skal gøres. Hvis du også står og skal holde dit barns første, store fest, så læs med her, hvor vi giver dig tips til, hvad du kan forberede i god tid – Få hurtigt styr på blandt andet bordkort til konfirmation og sangskjuler til konfirmation. 


Uanset om det gælder bryllup, rund fødselsdag eller altså konfirmation, er planlægning afgørende for, hvordan festen, og ikke mindst de sidste dage op til, forløber. Meget kan gøres i forvejen, og ved at være på forkant med opgaverne er der mindre stress, når den store dag nærmer sig.

Bordkort til konfirmation

Til en konfirmation, og i virkeligheden rigtigt mange fester, hvor man skal sidde og spise sammen, bruges bordkort, og dem kan du med fordel købe i god tid. Bordkort til konfirmation kan ligge klar i skuffen, så de blot skal tages frem, når bordet skal dækkes. Bordkort til konfirmation er således ret nemt at få styr på. Bordplanen er det praktisk at vente med, til der er kommet svar fra alle, da man ellers risikerer at skulle lave om i den, hvis der kommer afbud.

Også pynt til bordet kan du købe længe før, undtagen naturligvis friske blomster. Lys og servietter samt for eksempel tørrede blomster eller andet bordpynt kan du i ro og mag sammen med konfirmanden gå på udkig efter flere måneder før dagen, så det er klar.

Sangskjuler til konfirmation

I mange familier er det tradition at konfirmanden får en sang fra sine forældre, og også den kan man begynde at arbejde på længe før, så man ikke skal sidde med det i sidste øjeblik. Start med at opstille nogle punkter for, hvad sangen skal handle om og beslut dig så for en god melodi, som alle kender. Når sangen er færdig, kan du printe den ud og pynte den med flag. Glem ikke en sangskjuler, som sangene kan stå i, når de overrækkes til konfirmanden og skal deles ud til gæsterne.

Hos Skovgaarden kan du finde en flot sangskjuler til konfirmation, som er produceret i Danmark. Her er der sangskjulere til konfirmation til både drenge og piger og i forskellige temaer. Her kan du for eksempel vælge en flot sangskjuler til konfirmation med heste-tema eller en til den ishockey-interesserede dreng eller pige. Og husk, at du får fri fragt ved køb over 700 kr.

Tøj til konfirmation

Endelig kan du også i god tid købe det tøj, både du selv men også konfirmanden og resten af familien skal have på, når den store dag oprinder. Så er det klar, og du behøver ikke spekulere på det, men kan bruge tiden på andre ting og ikke mindst at glæde dig til denne store dag i jeres familie.