Sadan far du mest mulig opbevaringsplads i stuen

En stue skal være pæn og ryddelig. En stue skal være komfortabel. En stue skal være rummelig. For langt de fleste står disse udsagn højt på listen, men det er ikke altid bare ligetil at kunne opfylde sådanne ønsker. Uanset om stuen er lille og trængt, eller stor og rummelig – så kan alle småting som bøger, legetøj og fjernbetjeninger skabe et rodet indtryk i rummet. Heldigvis findes der løsninger – og nogle af disse kan du blive klogere på i denne artikel.

En moderne indretning med reolsystemer

Du kender helt sikkert de klassiske, kvadratiske reolsystemer, som du kan finde i mange danske hjem. De er nemlig også populære af en årsag: Du kan nemt organisere dine ting i stuen på en pæn og ryddelig måde. Der findes mange former for reolsystemer, så hvis du hellere søger noget udover det klassiske, kan du fx tage et kig på et punctual reolsystem, som kendetegnes for at have et mere slankt, stilistisk design. For at mindske rod kan du fx købe organiseringskasser, som du kan placere i reolsystemet.

En sofa med opbevaringsplads

Det er nu ret så smart med sofa med opbevaringsplads – for på den måde kan du gemme alle de ting væk, som du ikke nødvendigvis mener vil passe til indretningen i stuen. Det kunne fx være brætspil eller noget af dit barns legetøj. Nogle sofaer har indbygget opbevaringsplads, hvor du blot skal løfte puderne op. Andre sofaer har en vis rum fra gulv til sofa, hvor der vil være plads til at placere opbevaringskasser under.

En overskuelig indretning med et tv-bord

Uanset om dit tv hænger på væg eller står på ben, så kan det være et superfint touch at investere i et tv-bord til indretningen af stuen. Nogle tv-borde har låger, hvilket betyder at småting som fjernbetjeninger, spillemaskiner, ledninger osv. kan gemmes nemt og fint.