Sjov med time timer fra legebyen dk

En Time Timer er et smart produkt for både børn og voksne, der har behov for rutiner, rammer og tidsangivelser. Timeren kan hjælpe alle aldre, der har svært ved tidsopfattelse eller udfordringer med tidsblindhed, og gør det nemmere at etablere de rytmer, der er nødvendige for dagligdagen.

Uanset om der er tale om helt små børn eller mennesker, af alle aldre, med diagnoser, der gør tiden til en belastende udfordring, kan en god timer være løsningen.

Sådan kan du bruge en Time Timer

Med en Time Timer kan du nemt indstille uret, så det viser, præcis hvor lang tid er tilbage. Farven markerer den resterende tid helt tydeligt. Du slipper for udfordringer med digitale løsninger som fx mobiltelefonen, der kan blive en distraktion i sig selv eller være svær at operere.

Timeren kan gøre daglige opgaver mere overskuelige. Det bliver nemt at sætte en tidsbegrænsning på fx skoleopgaver eller pligter. Tiden bliver nemmere at holde ud, når det er nemt at se, hvor lang tid der er tilbage til pausen.

Du kan købe en Time Timer hos Legebyen.dk, men tag ikke fejl! Timeren kan bruges af alle aldre, og det kan være et værdifuldt redskab for at få hverdagen til at hænge sammen – uanset om der er diagnoser i spil eller ej.

Hvem kan bruge en Time Timer fra Legebyen.dk?

Time Timeren er et visuelt ur, som kan tælle ned på alle perioder indenfor en time. Det er nyttigt for både børn og voksne, der har udfordringer med tiden, enten i form af tidsblindhed, ADHD eller autisme, eller hvis der er tale om helt små børn, der endnu ikke har lært klokken at kende.

Redskabet er nemt at indstille og fjerner eventuelle udfordringer, der kan opstå med digitale løsninger som tablets eller mobiltelefoner. Der bliver mere plads til et større fokus, og både voksne og børn kan få lettere ved at overskue opgaven foran dem.

Time Timeren skaber nogle helt klare rammer og kan også være nyttige i skolemiljøet. Grundfarven i redskabet er rød, men skiven kan nemt skiftes ud med fx blå, som mange oplever er en mindre stressende farve. På den måde bliver uret en hjælp frem for en stressfaktor.

Time Timeren er også et meget bedre alternativ end fx et æggeur, hvis høje lyde godt kan være overvældende eller blive noget, et følsomt individ kommer til at grue for. Gør oplevelsen så behagelig som mulig for det bedste resultat.