Tag en tur til de forenede stater med usa rejser

Planlægger I en rejse til USA, er det smart enten at vælge en tur for hele familien til eksempelvis Florida, eller en rejse til Las Vegas, hvor de voksne kan give den gas. Har I børnene med til Florida, er blandt andet Disney World, Universal Studios og de lækre sandstrande et must. I voksne får en på opleveren på en rejse til Las Vegas, som er det vildeste. Hils på Frihedsgudinden, Sfinksen og sejl i gondol med USA Rejser.

USA Rejser har rejser til Florida for hele familien

Jeres rejse til USA kan gøres kort eller lang. I får udpluk fra den lange rundtur i Florida, som tager 12-15 dage. På en rejse til USA, Florida, får I oplevelser, der taler til både børn og voksne. Strik jeres rejse til USA sammen på www.usarejser.dk. For hele familien starter turen i Orlando, hvor I kan møde kendte Disney-figurer. I bliver imponerede over berømte filmscener i Universal Studios. Fra Fort Myers kan I tilvælge en tur til Sanibel, hvor I på kridhvide strande samler smukke skaller. The Florida Keys er de verdensberømte øer, der byder på unikke oplevelser som alligatorer, vandsport og verdens bedste solnedgang. Florida er solskinsstaten, så slut din rejse til USA af med at nyde de filmagtige strande og det lune vand i Miami. Book din rejse til USA nu.

Book en rejse til det vilde og smukke Las Vegas

Er I til larm, spænding, dansepiger med strudsefjer i turbanen og et festfyrværkeri af farver? Så er en rejse til Las Vegas noget for jer. Et must i Las Vegas er naturligvis at se kasinoerne. Mange prøver også en rutsjebane i eller et frit fald fra 108. etage. Der er uendeligt mange liveshows, herunder dansepiger i regnbuens farver. Der er glitter, pomp og pragt og mennesker overalt. Så vælg den rejse til Las Vegas, der passer jer.

At sejle i gondol under den oplyste aftenhimmel er stemningsfyldt. Normalt ville I nok tage til New York for at se Frihedsgudinden, men der er én i Las Vegas. Pyramiden her er mere moderne end dem i Ægypten, og sfinksen er stadig stor. Gå ikke glip af det uforglemmelige springvandsshow ved Bellagio, som USA Rejser anbefaler. Kontakt dem, de er eksperter i at planlægge en rejse til Las Vegas. Nu har I fået idéer til en rejse til USA, både en børnevenlig tur til Florida og en vild rejse til Las Vegas, hvor de voksne får mulighed for at skeje ud. I kan aldrig udtømme USA’s muligheder for oplevelser, så kom bare igen. Book din rejse på www.usarejser.dk.