Tre tips til at gore hverdagen mere fornojelig

Som forældre er det ikke altid nemt at holde sig oven vande på overskuddet når man har børn – eller endda bare barn i ental. Naturligvis er det vigtigt at tage sig af sine børn, men det er lige så vigtigt at tage sig af sig selv – og derfor får i her tre tips til hvordan i kan gøre jeres hverdag mere fornøjelig.

Slyngevugge

Hvis i har helt små børn, og her menes der altså babyer, der endnu er komplet afhængige af mor og far, så kan det være i skal overveje at skaffe jer en slyngevugge. At få babyer til at falde til ro kan virke som en totalt umulig opgave, men med en moonboon slyngevugge er det muligt at vugge babyen til ro, få den til at stoppe med at græde, eller helt at falde i søvn, uden at skulle stå og vugge i flere timer. Moonboon slyngevugger er nemlig motordrevne vugger!

Massagestol

Når først babyen er faldet i søvn, eller teenageren er taget afsted til fritidsaktivitet, og der endelig er lidt fritid til de travle forældre, handler det om at få presset noget selvforkælelse ind blandt de mange daglige pligter. Der findes ingen mere oplagt mulighed end en massagestol til netop at sørge for den selvforkælelse. Slå bagdelen i sædet og nyd at få masseret spændinger og problemer ud af kroppen for en stund – i har fortjent det.

Afsæt tid

Hvad end I har helt små eller helt store børn, er det lige meget hvad alfa og omega, at I afsætter tid til jer selv. Få bedsteforældre eller familie til at passe børnene for en stund, og nyd hinandens selskab. Måske i tager en kort weekendtur til den by hvor I mødtes, eller måske I tager en smuttur i byen for at genleve livet før i fik børn? Kun fantasien sætter grænser.